Abby på rehab…

Så gikk det en stund før det ble oppdatering igjen her.

Det gikk en mnd. etter at vi tok farvell med Aro før jeg var tilbake hos vet. Det hugg i magen da jeg gikk inn der igjen, denne gangen med en halt liten Abby. Cecilie mønstra bevegelser og trykka og klemte og fant ut at hun hadde vondt i bekkenet sitt. Veldig vondt. Og flere ømme plasser oppover ryggraden. Time ble bestilt hos Zoe som er blant annet fysioterapaut og hun anbefalte røntgen. Røntgen viser at bekkenet står skjevt, knøttis har nok fått seg en trøkk under lek eller noe sånt. Dette medfører feilbelastninger og låsninger videre oppover i ryggen. Hun ble satt på metacam og bestilte time hos kriopraktor. Abby er jo ikke store flisa så de var litt usikre på om kiropraktoren ville knekke på en så liten og ung hund. Men etter at hun hadde fått sett på henne så mente hun at det ikke skulle være noe problem. På torsdag var vi der for andre gang og knakk opp igjen bekkenet og løsnet noen låsninger i ryggen. Skal tilbake om en uke, i mellomtiden går hun på smertestillende, skal gå korte turer på gress og minst mulig asfalt. Så håper vi at mye er gjort etter nestegang og at vi kan begynne å trene opp igjen.

Vi har også begynt på grunnferdighetskurs hos canis. Kom oss ikke avgårde nå på torsdag, men kommer sterkere tilbake nestegang. Kurs er moro! Flyttingen går sakte men sikkert, skal være ute herfra 15. så begynner å haste litt. Samtidig begynner jeg hjemmeeksamen 8. november. Den stresser meg en smule, men får ta den som det kommer. Gleder meg til å komme i orden der oppe med nett og alt. Er fryktelig stress å skulle drive å bo to plasser, så nå vil jeg bare bli ferdig.

Hjemmealenetreningen står litt i stampe her. Siden Abby er dårlig har det blitt lite med trening. Jeg jobber jo, men er heldig og kan ha henne med på jobb. Hun har ligget i bil noen ganger nå, og det funker greit. Hun var alene en time i dag og da hørte jeg lav sutring da jeg kom hjem. Det er jo bra, så lenge hun ikke er hysterisk så tolker jeg det positivt. Så vi får nok orden på det, selv om det tar tid.

Skal prøve å komme sterkere tilbake med oppdateringer fremover, men ingen løfter. :p

Posted on november 3, 2007, in Blogroll, november. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: