Et lys er tent…

Først det triste:

Eieren til Charlie sovnet inn på mandag etter et års tid med sykdom. Blomster er sendt og tankene går til familien som sitter igjen etter å ha mistet en utrolig flott person. Hun vil bli dypt savnet av alle som kjente henne… Hvil i fred.

Så til det mer hverdagslige. Har vært skikkelig sliten siden før helga, men nå går det riktig vei igjen. Har jobba med O tre dager denne uka, og han er bare utrolig skjønn. Abby får masse trening på å forholde seg rolig rundt han og katter og ny plass og masse annet, så hun er utstlitt lenge før vi drar hjem. Heldigvis får jeg låne bur der så kan legge henne der på slutten av dagen, da sovner hun. Fagsenteret ringte i dag, så nå blir det litt mer struktur på ting etterhvert. Det blir bra.

Formen til Abby er ikke så veldig mye å skryte av, hun har tydeligvis vondt i ryggen enda, og vi knakk opp bekkenet igjen hos kriopraktor i går. Må finne på noe lurt, for det virker som hun blir verre igjen når hun får løpe på glatte gulv, så må fine på et eller annet så hun ikke sklir så mye. Men lenger opp i ryggen så er hun bedre. Det kommer nok både av at jeg bytta sele og at hun går minimalt på asfalt om dagene. Så noe antiskli eller noe sånt, og riktig mosjonering, massasje og trening, så tenker jeg at vi er i boks. Skal tilbake til kiropraktor om fjorten dager.

Elles er alt kaos, hjemmeeksamen starta i går, og i helga skal jeg flytte. Trenger jeg å si at jeg er litt stressa? Men men, det blir deilig å komme i orden i nye leiligheten, med mye større plass og sånt, så blir det vel orden på eksamen også. Vet ikke helt når jeg får nett der oppe, men bør ikke være så lenge til. Satser på mer oppdateringer når jeg er kommet iorden der oppe. Wish me luck…

Posted on november 9, 2007, in november. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: