Ny layout

Dette blir en bildeløs oppdatering. Bloggen har fått ny layout. Poten til Aro pryder banneret. Jeg har litt psyk smak i bilder, så ja, jeg digger det bildet. Fryktelig lyst til å få det på lerret og henge det på veggen, men jeg må grave frem PS og gidde å sette meg ned og få til litt redigering først. Ting tar tid!

Knøttis er påmeldt utstillingen i ekeberghallen første helg i februar, men slik ting er nå så vurderer jeg å droppe helt greia. Jeg har ikke spesielt mye overskudd om dagen, knøttis er tynn, skranglete, mangler trening og har en hudsvulst (godarta) på nesa. Så ærlig talt lurer jeg på om vi egentlig har noe i utstillingsringen å gjøre nå. Hun er somsagt påmeldt, og alt av vaksinasjoner og alt er i orden, så jeg trenger ikke bestemme meg helt enda, men pr nuh ser det svart ut.

Sånn for å utdype den hudsvulsten. Jeg trodde lenge det var en kvise, men den gikk jo ikke bort igjen. Så da jeg var hos knekkedamen med knøtta på torsdag spurte jeg vet. kjapt om hun bare kunne se på den litt. Hun konstaterte at det så mistenkelig ut som en ufarlig hudsvulst som unghunder kan få. Ikke noe farlig og med mindre den plager henne mye så er det ikke noe vits i å gjøre noe med den. Den går bort av seg selv. Så det så. 🙂 Knekkedamen skryter av ryggen hennes. Den begynner å bli veldig bra igjen. Så nå har vi time om fjorten dager, så jeg skal pushe frøkna endel og se om jeg får frem halting, gjør jeg ikke det så konkluderer vi med at hun er frisk og fin og avlyser timen og drar tilbake en eller annen gang i senere i år for å sjekke tilstanden. Jeg har også fått i «lekse» å trene henne i å godta bånd på venstre side av kroppen. Vi klarer ikke helt å finne ut om det er overfølsomhet eller om det bare er en fix idé frøkna har fått for seg, uansett, hun nekter å gå på høyre side av meg når hun er i bånd, hun freaker ut og blir helt rar om båndet henger ned på høyre side. Snodig.

Hva mer? Jo, det snør. Eller snødde. Så vi hadde en times tur i snøværet i dag. Knøttis oppførte seg stort sett bra, men jeg savner en god runde å gå, så vi får eksperimentere her, lysløypa går liksom ut når det er glatt og guffent, ikke tar den mer tid enn 45 min å gå rundt heller, og i finvær går man omtrent i kø. Yes, jeg ER kravstor.

Er veldig fristende å slippe henne på gressplenene her, men foreløpig så sliter jeg må å få tak i henne når hun er løs, så må nok finne på no langlinegreier for å kunne bruke området fult ut på dagtid. Hun stikker jo ikke, men jeg vet faktisk ikke hva som skjer om det kommer folk med hunder mot oss uten at jeg har henne i bånd. Folk gidder hun sjelden å bry seg om.

Vi hadde en ekspedisjon til oslo city på torsdag på jakt etter ny ledning til ipoden, siden kløna meg har klart å rote bort den andre. Vel, så man rulser opp i øverste etasje for å finne humacbutikken. Tusler inn, bruker nøyaktig 30 sek på å lokalisere riktig ledning og stille seg i kø. So far, so good. Så begynner ting å rote seg til. Står en fyr foran meg, tre stk. bak disken. Men en er dypt opptatt med noe på ene macen og den andre ekspederer mannen foran meg, så tredjemann står der arbeidsledig og uten å kunne hjelpe meg siden han trengte kasse for å få det til. Logisk. Så blir det min tur da, jeg legger frem ledningen, gir han penger, han sier takk, slår inn og skal skrive ut kvitering. Mhm. Knøttis henger halvsovende på armen. Og vi venter, og venter og venter. Jada, da har printeren bare bestemt seg for å bruke en halvtime på å varme opp, og sååå skrive ut noe som var bestilt utskrevet før kviteringen min. Så alt i alt var jeg inne i butikken i en god halvtime, og ca 3 minutter av den tiden gikk med på selve handlingen. :p

Så var de posten som stod for tur. Posten på lambertseter er kjipe for de har svære skilt om hund forbudt. Normalt pleier jeg å respektere sånt, men med knøttis så er det fremdeles litt risky å gå fra henne hjemme for man vet aldri hvor lang tid det tar på posten. Så man slipper knøttis i bagen og vandrer inn med en nøytral svart bag over skuldra, trekker kølapp og skal hente pakker. Det pleier å gå bra, hun pleier sjelden å si noe når hun er i bagen, men untaket måtte jo være i går. VAFF! Sier der fra baggen.  *flire* Heldigvis så hadde jeg bare gitt fra meg pakkelappene og sa jeg måtte ha noen konvolutter, så da jeg kom tilbake til disken så er mannen borte for å finne pakker, og nabodisken er tom. Jeg hysjer febrilsk på bagen og glaner rundt for å se om noen la merke til det. Heldigvis så det ut til å ha passert uten at noen tok notis av det, og knøtta holdt kjeften klappet igjen resten av tiden. Droppet apoteket, det får være grenser hvor langt jeg skal pushe ting. :p

Posted on januar 13, 2008, in Blogroll, januar. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

 1. Hei Hei..
  Kjempe fin side du har Abby.. 🙂
  Synes det var kjempe morsomt å leke med deg igår,håper vi kan leke mere en annen dag også så skal jeg prøve å ikke være så pøblete..
  Mamma sier at du skal kanskje stilles ut samme helg som meg,he he.. 🙂
  Det kan jo bli morro..
  Voff Voff fra Escada

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: