Et år er gått

På flere måter.

I dag er min første dag som 24 år. Det er og et år siden Rikke sovnet inn. Tenk at det har gått et helt år siden jeg sa farvell med snuppa mi… Hun er fremdeles fryktelig savnet, og tenker mye på henne. 2007 var et tungt år, håper 2008 blir bedre selv om starten ikke har vært så utrolig lovende. Det har skjedd mye, både positivt og negativt det siste året. Får prøve å ta en oppsummering.

2006 ble avsluttet med å ta farvell med bestefar. Så ble avgjørelsen om å la Rikke slippe tatt, og hun fikk sovne inn for nøyaktig et år siden i dag. Knøttis ble planlagt og planen satt ut i live 30. mars. Knøttis kom inn i livet mitt. Aro ble syk, sommeren kom og gikk, Aro ble bare sykere uten at vi fant ut noe. 4. september fikk han sovne inn i fanget mitt. Da hadde han lidd nok. Gode pelsballen min er dypt savnet. Veldig. Tenker stadig på at han hadde elska å bo her med turområder og åpne sletter. Synd han aldri fikk oppleve det.

Innimellom der begynte jeg i ny jobb i barnehage med verdens beste gullunge. Desverre måtte han ut av barnehagen siden det ble så mye smitte der, men jeg fikk fortsette å jobbe med han hjemme hos han. Litt frem og tilbake med stillingstitler, men arbeidet er stort sett det samme, og jeg storttrives!

Var en tur i stavanger for å feire bursdagen til mamma, fikk hilse på Rexie igjen som var ved godt mot. Så kom den triste beskjeden om at Trine var død og verden ble en kaldere og tristere plass.

Så kom jula og og nyttår, med alt det innebar av mat og besøk. Rexie ble dårlig før jul og det ble bare verre gjennom jula. Gamlemor fikk en siste jul sammen med oss og en vinterferie i budal før hun fikk sovne inn i fanget til mamma. Nesten 12 og et halvt år gammel.

Lys er tent for alle som har forlatt oss. Hvil i fred, dere er dypt savnet alle som en.

Nå har mamma og Jon flytta til Angola for et års tid, så det blir spennende å se om hun trives der. Jeg har pause i studier og prioriterer jobben og knøttis. Noen mål er satt for 2008, så det gjenstår å se om ting går etter planen.

Dagen i dag ble ikke feiret, fått masse hyggelige gratulasjoner fra folk, men etter eget ønske så har jeg ikke feiret den noe mer. Dro på tur med knøttis og Tussi, med eier, istede.

Pene, om enn ikke fult så ren lenger, Tussi:

Etter diverse forsøk på å få bikkjene til å posere så ble det slående klart at jeg har en jobb å gjøre med å lære knøttis «bli!»

«Må ha gobit…»

«gobit, gobit, gobit, sitte, gobit, gobit»

«Åkai, sitte litt til… Litt til…»

«Åh jammen herreguddadamen FÅ den gobiten da!»

Tussi på sin side kan «bli» veldig godt, og stod som ei støtte:

Selv om plassen var litt rar å stå på:

Stå et lite øyeblikk:

«Ey! Hvor ble den gobiten av?!»

Konglejakt:

Pene pelsen:

Posted on januar 27, 2008, in Blogroll, januar. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Så søt Abby er! Minner litt om Bella der hun venter på godbiten… hehe Er Tussi en old english sheepdog? Bellas bestevenninne er av samme rase. Go’e hunder. Gratulerer med dagen! 🙂

  2. Takk for det! 🙂
    Tussie er en old english sheepdog ja, utrolig herlig frøken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: