Om ingenting og litt til

I dag har jeg knapt lea på en finger. Sovna supertidlig i går, og våkna med tåkesyn, stiv og vond kropp og hodepine i dag, og sånn har egentlig dagen gått. Slokna på sofaen etter middag i dag også, så nå endelig begynner jeg å kvikne til litt. Deilig med en dag uten å måtte gjøre noe fornuftig.

I morgen skal jeg kidnappe lille basenji en stund og se hvordan knøtt og hun går over ens på Knøtt sine enemerker, men det krever at jeg får gjort noe fornuftig i løpet av kvelden her. Gleder meg! Håper på fint vær så jeg får tatt noen bilder av snuppene ute.

Fikk en trist melding i bloggen her om en petit som har fått samme diagnose som Rikke hadde. Panikken kom et øyeblikk her, siden knøtt har slitt med ryggen, men fornuften seiret heldigvis og panikken gikk sin vei. Sjansen for at Abby har noe sånt er så liten som det går an å bli, men jeg kommer nok til å holde et ekstra øye med henne. Som om jeg ikke er hønemor nok som det er. Stakkars lille hund kommer til å bli halt med til vet. bare hun hoster… Sånn er det å være hund her. :p Jeg har lest at det er funnet syringomyeli på griffons, men etter som jeg vet så er det ikke i nærheten av den forekomsten det er på cavalierer. Så da burde jeg være trygg. Tror jeg… Ok, panikken er ikke helt borte, men nesten.

Knøtt setter tydelig pris på en dag der det ikke skjer noe spesielt, hun har stort sett veksla mellom senger, sofa og fanget mitt i dag, avbrutt av en lekepause nå og da og tisseturer. Fikk rå kylling til middag i dag, det var snacks, ville helst ta det med seg opp i sofaen, men etter litt protester fra meg så var det greit å spise det på gulvet. Hun har ikke fått løpetiden enda, så da blir det besøk til Unni og gjengen på lørdag. 😀 Lenge siden Unni har sett henne nå, så spent på hva hun syns om lille krapylet mitt.

Avslutter med bilder fra søndag:

Yep, hunden er gal. Og når jeg ser de bildene så klarer jeg ikke helt å se for meg at det skal være noe galt med henne, så hun er nok frisk som en fisk. 😀

Posted on mars 13, 2008, in Blogroll. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

  1. Selen til Abby ser så god ut! Hvor kjøper man sånne??? 🙂

  2. Veldig fornøyd med den selen, den er kjøpt på hundehuset i oslo sentrum. Men tror de selger dem litt rundt omkring, er av merket; Jokke. Skulle du absolutt ikke finne, kan jeg sikkert kjøpe og sende oppover til deg. 🙂

  3. ØNSKER DERE EN RIKTIG GOD PÅSKE!!!!

    VOFF, VOFF
    KRISTIN & ZÆCAR

  4. Bildene var helt fantastiske, for en herlig herlig liten hund;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: