Jeg vil ikke blogge…

Jeg har overhodet ikke lyst til å blogge for tiden. Men jeg gjør et lite untak nå i natt. Desverre så ser jeg ikke noe bedring på Abby enda, hun ser slapp og pjusk, og har fremdeles veldig vondt i ryggen og nakken. Jeg lurer på om mye av slappheten kommer fra kortisonen, det må jeg huske å spørre Cecilie om på mandag. Hvordan dette kommer til å ende, eventuelt når, er det ingen som kan svare på helt enda… Jeg håper at Cecilie har noen lure trix i ermet på mandag, som kan gi meg nytt håp om at knøttis skal få bli gammel og grå hos meg, har hun ikke det, så er det ikke så mye håp igjen. Hun kan ikke gå slik…

Neste helg begynner jeg på instruktørkurs hos siddis hundeskole, etter planen hvertfall, men Abby er strengt tatt ikke i form til å trene en hel helg, så jeg vet ikke hvordan jeg skal løse det. Kanskje låne meg en hund og spørre om bror kan være barnevakt for Abby de timene kurset varer. Får høre med sjefen sjøl, hva han syns.

Pusler med tanken på å lage en side om syringomyelia, og titter litt på domener og sånt, jeg er jo helt grønn på koding og i grunnen laging av websider, men jeg skal vel klare å få til noe vel. Jeg må bare tenke litt mer på det og få samla inn alle kilder og helst få oversatt endel av stoffet. Mye av det står på ganske tungt fagspråk. Vi får se hva som skjer.

Posted on april 13, 2008, in april, Blogroll. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Men kjære deg, Anette – er det mulig, da? Vet da **** hva jeg skal si om at også Abby er syk, ord blir liksom så fattige. Føler med deg – intenst, du må jo føle deg så oppgitt! 😦
    Hvis det kan være til noen som helst hjelp kan du gjerne låne Kirasnupp for kurset i helgen. Hun har ingen umiddelbare planer…og har nok veldig godt av å trene med noen andre enn meg, mammadalt som hun er.

    Stor støtte-klem fra meg (Scottsmor)

  2. Anette,
    här kommer en jättekram och massor med nospussar till dej och Abby. Jag känner också att jag inte har så många ord just nu. Chockad efter att ha fått höra om fler och fler hundar som är drabbade. Och så oron för att det ska hända i min egen lilla flock igen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: