Opp og ned og frem og tilbake

Hadde første samling på instruktørkurset sist helg. Og jeg kan bare si med en gang at det var kjempemoro! Utrolig gøy og jeg ser frem til å lære masse. Desverre hadde jeg ikke med kamera, så får overlate til andre å legge ut bilder. Abby stortrivdes på kurs, men ble fryktelig dårlig etterpå. Fryktelig synd… Det inspirerer ikke akkurat til trening når hun trenger en uke på å hente seg inn igjen etter to dager med kurs. 😦 Men vi får da henge med så lenge vi kan.

Når det kommer til hvor lenge vi kan, så har jeg bestemt i samråd med vet. at Abby skal få en fin sommer, og så får hun sovne inn. Så vi setter alt, og litt til, på tilstrekkelig god smertebehandling slik at hun kan få en fin tid nå. Det virker som hun blir rimelig fort verre, jeg ser at hun begynner å reagere på flere ting og oppfører seg anderledes enn hun har gjort tidligere. Kortisonen hadde ikke ønsket effekt, så den har vi tatt henne av, og pr nå så står hun på 50mg zubrin og 50mg tramadol ved behov. Tramadolen blir hun sløv av, men den gjør jobben sin. Bruker litt tid på å slå inn, så jeg ser for meg at jeg kommer til å gi den før eller under langvarig aktivitet, slik at den oppnår full virkning når hun da skal slappe av etterpå. Eneste jeg ikke liker av det jeg ser til nå, er at det ser ut til å gå utover matlysten hennes.

I min store plan om at Abby skal få leve livet og kose seg virkelig den siste tiden vi har sammen, så må vi jo teste om medisiner funker. Og hva er vel bedre enn å stikke ut, bryte alt som heter båndtvang og la lille knøttis får lov til å være mongo i fri utfoldelse.

Vi har litt mye ører til tider:

Rar, uproporsjonert og langbeint. That’s my girl!

Morsk…

Lopper i blodet, så stå stille er oppskrytt

I all sin prakt

Go’bitjakten:

Easy does it…

Got ya!

Og sist men ikke minst, en ekte happy mongoknøtt

Nå sover hun søtt i sofaen, hun ble litt urolig etter turen så hun fikk en tramadol. Da slokner hun og sover leeenge når den begynner å virke. Så jeg skal teste ut om kanskje en halv kan være nok.

Posted on april 26, 2008, in Blogroll. Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. Vilken underbar griffa!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: