Opptur og nedtur…

I går kom den etterlengtede telefonen; tispene er fordelt! Jeg får lille yndige frøken rosa. Som bare rett og slett var fryktelig søt da jeg var der  oppe for to uker siden. Alle hjerter gleder seg! Det kommer til å bli veldig veldig bra. 😀  Nina ringte i dag og skrøt masse av henne, så nå må tiden gå fort fort fort til søndag og jeg får frøkna i fanget. Nå blir det spennende å se hvem Nina kommer hjem med.

Nå regner det i bøtter og spann, og tordner i horisonten, et vær som passer meg ypperlig. Var å henta urna til Abby i dag… Det er godt å ha henne hos meg igjen, men fy så vondt det er. Nå kan jeg ikke bare late som hun bare er borte midlertidig lenger. Det går ikke, og realiteten er nødt til å gå opp for meg, enten jeg vil eller ikke; Knøttisen min er borte for alltid.

Jeg savner henne noe helt absurd… Jeg vet det blir bedre etterhvert, men det tar tid. Det var mitt valg å hente urna i dag, den kunne stått lenger, men jeg syns ikke det føltes riktig å ta inn en ny valp før Abby er «hjemme» igjen.  Den samme følelsen hadde jeg etter Rikke, da jeg skulle hente Abby, og jeg angrer forsåvidt ikke på det. Jeg vet jo at det kommer til å komme flere nedturer, men ikke så tunge som i dag, herfra skal det bare gå en vei, og en liten valp fortjener en eier som ser litt lysere på livet enn jeg gjør akkurat i dag.

Posted on juni 23, 2008, in Blogroll. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: