Puster med magen igjen.

Veterinærbesøket i dag gikk bra. Hun avlaster venstre bakbein, men siden han ikke kunne finne noe hevelser, eller tegn til smerter hverken i kne, hofter eller rygg, så satser vi på at det går over av seg selv. Blir det verre så drar vi selvsagt tilbake. Og dersom det er likt om en mnd. så ville han se henne igjen så får vi vurdere om vi skal ta røntgen. Men pr. nuh skal jeg ikke bekymre meg (hah! letter sagt enn gjort, men vi prøver). Hun har en strekk i skulda, så det var fremdeles litt ømt men siden hun stort sett er haltefri der, så bryr vi oss ikke om den. Konklusjonen til vet. var at å holde henne i ro, antakeligvis ville føre til tidlig sinsykdom hos eier, og det var jo absolutt ikke ønskelig.

Så da kjører vi igang igjen, og jeg tror ikke jeg kan beskrive hvor UTROLIG digg det var å kunne gå ut på fotballbanen i kveld og slite henne ut med lek og moro. Hun herja litt da hun kom inn, som hun alltid gjør, men slokna kjapt og ligger i skrivende stund halveis under senga og purker og sover. Jeg har hatt en hund som nesten har klatra opp etter tapetet siden lørdags ettermiddag, og ja, jeg har mye tålmodighet, men ikke SÅ mye at jeg takler flere dager med galskapen så gal. Var veldig fornøyd med oslo dyreklinikk, prisen var stiv, men jeg kan puste igjen. Det merkes at jeg har en aktiv hund, og jeg digger henne. 😀

Mamma er her, og hun sier at Kahlo har vokst masse. Jeg ser det ikke så godt, annet enn at hun er på vei til å vokse utav sele nr to siden jeg fikk henne. Vekta viste 10,8 kg i dag, så hun har helt klart vokst. Fine lille snuppa. Fikk forøvrig masse skryt av vet. for at hun er så grei å håndtere. Han spurte om jeg har jobba masse med det. Det har jeg jo i grunnen ikke, men blir jo litt som vi ikke tenker over. Jeg syns jo selv hun er veldig enkel og fin å håndtere, og vokste en liten meter da vet. syntes det samme. Man har lov til å være stolt over sånt! (Spesielt siden Knøttis var et helt lite helvete å håndtere frem til hun ble 6 mnd. *flire*)

I morra skal vi ha en kaffedate med Marianne, og hun skal være barnevakt mens jeg er innom legesaken og får vaksinene mine. Må visst ha noen av dem før man skal til afrika. Jeg prøver hardt å fortrenge at jeg skal stikkes med nåler. Det gååår så bra så.

Kommer nye Kahlobilder på fredag tenker jeg, da er det planlagt playdate med Maximus igjen, så da må kameraet vært med.

Posted on juli 24, 2008, in Blogroll. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: