Søndagstur i finværet

Lurer på om det er nødvendig å nevne at vi går turer selv om det ikke blir avbildet og utførlig rapportert i bloggen?

Vel vel – dagene går i det samme her, valper, snuser, tur, skole, snuser, valper, tur, vaske gulv osv osv. Ganske høy repetisjonsfaktor med andre ord. Nå har gutta konkludert med at de har hår på brøstet og under arma, så da er det jaggu ikke nødvendig å være venner lenger. Noe pekefingern min fikk smertelig erfare. Så pr i dag er de skilt mye av tiden. Ute går det bra og om de ikke har noe å krangle om, eller er sultne, eller trøtte. *fnis* Ute er det venner da. Jeg har begynt å gå med alle tre i bånd (ja, jeg vet – galskap!). Det er – ehm – lettere kaotisk, en det går faktisk greit. Er ikke lange strekkene vi går da, så er liksom heldigvis noe begrenset hvor mye kaos man får laget på 300 -500 meter. Så finner vi en plass (normalt det samme plassen – i mangel på flere turveier som er ryddet for snø) og slipper dem. Kahlo elsker virkelig de to små. Tric er tøffest – så han må knøvles litt innimellom, Kasko har lært og holder seg i beina mine med en gang Kahlo blir sluppet løs, til hun har rast fra seg det verste og er snakkendes til. Tricp å sin side mener han er STOOOR gutt – gjerne dobbelt så stor som Kahlo og derfor skal han være med på alt hun gjør. Hender han angrer på det. *flire*

Jeg må skryte litt uhemmet av Kahlo også – hun har blitt SÅ flink! Går pent på tur med dem, er tilsnakkendes og oppfører seg helt utrolig fint. Hun er bare best! Og det er en fryd å kunne slippe alle tre løse og ikke måtte være parat til å redde en valp eller to konstant.

Nå syns både Kasko og Tric at det er såpass greit å gå ute at jeg kan droppe sekken på dagtid. Det er hardt og fint, og ikke så skrekkelig kaldt, så om Kasko får dekken på – så er han fornøyd. Tric liker seg best uten dekken om dagen, så siden han ikke gjør mine til å fryse så slipper han. (Les: Jeg har ikke dekke som passer han lenger heller – så det er egentlig veldig greit.) Så nok babling – bilder:

Finn Basenjien:

Fjolleguri:

Fineste Snuseren i verden sjekker utstikten – Tric skal herme:

Kasko:

1… 2….

3!

Synkronsnusing:

Finest i verden:

Yep, alltid like sanset og elegant:

Kaostrio på sitt beste:

«Du? Det ligger noe svart dødt noe her… »

«UÆH! It’s alive!»

Later som man er død og vente på et nytt offer…

"UÆH! It's alive!"

Bølle? Phøh!

Fineste…

Gutta må prate litt om ting innimellom:

Vold løser alt:

Min! Miiin pinne – bare prøv deg å ta den!

Kasko demonstrerer B500 (basenjiraptus):

Tric på sin side mener at Kasko har brutt regel nr 1. B500 skal nemlig KUN gjøres innendørs.

«nå er snøen brukt opp – nå kan vi gå hjem…»

Posted on mars 15, 2010, in Blogroll. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: