Bildeløs oppdatering.

Er liv i oss altså – men kameraet har fått hvile pga været og forkjølelse. Kommer sterkere tilbake.

Vel. Tirsdag satte bror nesa mot afrika og lot Truls være igjen her. Og helt ærlig – jeg hadde forventet mer pes. Litt urettferdig siden Kahlo og Truls er mest i gangen/badene på dagtid og Truls ligger i bur på soverommet om natta – men det funker. De kan herje endel i gangen på dagtid uten at jeg blir gæern, og alle fire sover godt om natta. Og Kasko får litt sårt tiltrengt alenetid med mamsen sin.

Turene går også bra – jeg og Truls måtte prate litt om det der med å dra manisk i halsbånd og pisse på hver eneste ting som stikker opp av bakken for hver 2. meter – men med en gang vi ble enige om at det ikke virker sånn hos tante grusom – så fikk han på seg trekksele og da kan han trekke så mye han bare orker. Og tro meg, han og Kahlo i hver sin nomesele – med hanefot og bånd festet i baggenbeltet – det kjennes at de trekker! På tur så går de to gå i bånd og trekke til jeg finner en passende plass å slippe dem, så får de frese fra seg og Truls (og eventuelt Kahlo) havner i bånd igjen før han kommer på at han har jakthund blod i seg og begynner å streife – så får de løpe løs igjen litt mer før vi setter nesene hjemover. Dette har ført til at Truls ikke forsvinner på turer! Flinkeste! Ganske sikker på at man kan lære den hunden hva det skal være. 😀

Kahlo er litt furt da, for i snøen så kunne hun løpe fra Truls, selv på flatmark – men nå som snøen er borte så går ikke det. Men hun tar hevn så det synger i terrenget da – da har brått Truls ikke sjans til å holde følge og sier høylydt fra om det. *flire* Kasko på sin side løper etter så fort de fire små beina klarer å bære han og skal liksom være med da – det ender jo som det må – og han blir løpt ned inni mellom. Men lar seg jammen ikke skremme av sånt! Han skal jo bli riesen når han blir stor mener han, så da kan man ikke la seg hefte av bagateller.

Kasko ja, han har naturlig nok endret seg endel etter at Tric reiste. Så han er mye mer avhengig av meg plutselig. Han er veldig glad i Kahlo, og hun kan gjøre omtrent alt! Truls har ikke fult så stor frihet – men han er veldig artig å leke med, men han har ingenting å gjøre i nærheten når Kasko mener at det er natt (noe han mener det er med en gang klokka bikker 21 på kvelden). Vi savner Tric begge to (tror i grunnen Kahlo syns det var veldig greit å bytte han ut med Truls) men alt tyder på at Tric (som har fått nytt navn) har det som plommen i egget i sitt nye hjem.

Vel vel – det var dagens oppdatering, skal se om ikke jeg kan trimme fotoapparatet litt i morgen om været tillater det. 🙂

Posted on april 4, 2010, in Blogroll. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: