Prokrastineringens mester…

Thats me. Jeg sitter egentlig og leser om Ekhart og Augustin i forbindelse med mystikk og idehistorie. Men det er jo andre ting som er mye mer morsomt å drive med, som å blogge, rydde, gå tur, høre på musikk, se på tv, tannlegebesøk, napping av øyenbryn, voksing av legger… Get the picture? Så akkurat nå blir det en superkjapp blogg.

I dag kom stamtavla til Kasko dumpende ned i postkassa, så nå har jeg papir på at Kingwanas Gentle Winter Knight er min. 😀

Truls er her fremdeles og gjør livet et hakk mer hektisk enn normalt. Den hunden er litt travel rett og slett. *Flire* Alt skal skje så innmari fort. Han er fryktelig søt, spesielt når han sover, utrolig flink med Kasko, begynner å få en grei innkallig, og skjønner at TRULS!! Betyr at han skal drite i å løfte på labben for å markere på Kahlo som bæsjer. Yes – livet er spennende.

Noen bilder fra jordetur:

Kasko lurer på hvorfor det kommer grønne ting opp av jorda

Dette var bedre underlag!

Nope. Det er ikke et dødt roadkill som ligger der…

Det er mitt firbeinte fugleskremsel – aka Snusern:

Kassebass har blitt hele 4 mnd:

Øhm – joda..

Kasko skal bli riesen når han blir stor, så man må øve på «jag en Truls» så mye man kan:

It’s a bird! Its a plane! It’s SuperTruls!

Nå har jeg hatt Kasko i drøye to mnd, og kunne virkelig ikke vært mer fornøyd. Han driter stort sett i folk, de er ikke interessante. Men om han absolutt mååå hilse på dem, så er det greit og han kan til nød sove på fanget dems.

Andre hunder er så som så – best på avstand, han har Kahloen sin han, det mener han holder lenge. Veldig artig å jage Truls sammen med Kahlo da. Nå er ikke Aremark verdens beste plass å sosialisere valp, så han får bare være sær.

Kahlo, oh min kjære, rampete, tullete, fjollesnuser. Jeg tror jeg kan skrive bok om henne altså – men skal nøye meg med å si at hun er den mest irriterende hunden jeg har kjent, den morsomste, mest fjollete og rare, samtidig som hun er verdens beste pelsterapi, er få hunder som virkelig klarer å pushe de riktige knappene så til de grader som hun gjør, både på godt og vondt.

Min bror sier alltid at hun er ute etter verdensherredømmet, og eneste som står mellom henne og totalt verdensherredømme er meg og mangel på bevegelige tomler.

Det er en helt utrolig sær kombinasjon med Riesen og Basenji, men de passer så utrolig godt sammen, de utfyller hverandre. Det går virkelig over all forventning.

Posted on april 16, 2010, in Blogroll. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Jeg skjønner godt at du får fryktelig mye annet du må drive med når du må lese sånt tørt stoff altså… det ble noen flotte bilder ut av det da 😀

  2. Glad for å høre 😀
    Du tar så fine bilder!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: