Velkommen til Galehuset.

Og de gale har det godt, så her er det (nesten) ingen sure miner. 🙂

Er visst ikke så flink til å oppdatere bloggen om dagene, er så innmari mye å henge fingrene i her at det har blitt nedprioritert rett og slett.

Avsluttet sist blogg med å presentere Kommandant Pipskvik og Co. De er her enda, vokser og trives. Lady har kommet! Hun og stortrives. 😀 Vi har hatt besøk av diverse folk, blant andre Hilde som forærte meg Pipskvikgjengen. Marie, mannen hennes og Ellie var innom for å hilse på Ladybugen. Kasko mente Ellie var fryktelig søt, og fikk lekt litt med henne. Bilder ligger i bloggen til Marie.
Kahlo har hatt besøk av samojeden Nansen aka Dimlingen, og fikk børne litt med han.

Jeg har også blitt vikarierende Crazy Cat Lady. Er man soft, så er man soft, og dyrebeskyttelsen renner over av kattunger som blir forlatt, født av forvillede katter, og bare dumpet hos dem. Så da fant jeg ut at jeg har lyst til å gjøre en forskjell for noen av dem, og er derfor fostermor for en hel haug med små, og en stor. Utrolig nok går det overraskende bra med kattunger og hunder. De er jo skilt mesteparten av tiden, og mammapusen er grumpy, så vi tar ingen sjanser.

Bilder må vel til? Starter med litt eldre bilder, de nye kommer mot slutten. 🙂

Dag to med Lady her. Finn Kasko?

Snusern syns hester er strømførende fæle monstre, så best å holde avstand:

Pipskvikene vokser:

De ser litt tvilsomme ut akkurat her *flire*

Levninger fra dinosaurtiden?

Snusern fikk Dimlingbesøk i øsregnet:

Fine Dimling aka Nansen:

Noen føler seg oversett og lager sitt eget show:

Løøøøøøpe!

Tau er artig:

Tror Snusern ønsker seg en så hvit sak på heltid:

Mobilbilde av Lille Ziva, hun het egentlig Long John Silver, men siden hun er jente, så ble det Ziva. NCIS inspirert, påfunnet av Line:

Fuji, mamman til Nikon og Kodak – hun kan også skylde på Line for navnevalget:

Her har hun endelig fått slappet av og sovet ute etter en lang dag i transportbur og syns i grunnen at det var veldig allright å bli kosa på. Søteste!

Ta pusebilder inne, uten blitz og uten F1,4linsa mi (jeg har nemlig lagt fotosekken en skrekkelig lur plass, og siden har ingen sett den…) er mildt sagt noget utfordrende.

Bøllefrø:

Dette var et stort øyeblikk! Lille Sorthvit har nemlig stort sett brukt tiden her til å frese og knurre på meg og alt som beveger seg og syns det er best å være bak vaskemaskina. Endelig tør den opp. 😀

Ziva og Lille Hvit. Ja, de er fryktelig små og tynne… Stakkars små knøtta. Litt TLC burde få dem opp i både vekt og størrelse ganske kjapt.

Jodlern hilser på kattunger for første gang. Den som var desidert tøffest var lille Ziva.

«Hva er det der?!»

Nikon har fått seg en venn:

Kodak på sin side syns at det var fryktelig slitsomt med hundesosialisering og satte seg oppå eska, og sovna:

Kasko og Ziva, igjen:

Snusern fikk også hilse på dem, det har jeg på film, men den må trylles over fra mobil til pc og redigeres før den publiseres.

Den sorte damen og den røde damen er enda ikke heeeelt venner. Lady overser stort sett Snusern, men Snusern tar løpefart og brøler mot henne innimellom, og man må ALLTID vite hvor hesten er. Viktig!

Burde sikkert ikke legge ut dette bilde av den store røde, for finner hun ut det så blir jeg aldri tilgitt, men jeg stoler på at hun har dårlig med tilgang til internett der ute… *flire*
La meg presentere: Ladybug aka The Amazing Space Horse!

Avkeldd, og venter på kveldsmaten:

Der man finner mat, finner man også Jodlern. Hestemat, kyllingmat, hundemat eller kattemat – kan det spises, så går det ned. For anledningen så er det fruktbiter til hesten som er målet:

Kasko på epleslang:

«Høh – det er en hund i maten min…»

Best å sette seg med ryggen til og gumle fangsten:

Nam!

Og helt til sist, noen oppdateringsbilder fra i dag av Kommandant Pipskvik og Co. Begynner å se noget mindre tvilsomme ut heldigvis:

Og helt til sist, er det noen som ønsker seg kattunger, så ta enten kontakt med dyrebeskyttelsen avdeling Hedmark, eller meg! Er mange små som ønsker seg flotte hjem. 🙂

Posted on juli 18, 2010, in Blogroll. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Altså, heter man Ziva, da må man bare bli tøff da =)
    Lita hilser til Snuserdamen og sier at hester er jævlig schvære og stygge, så det er best å holde seg på avstand.. Man vet aldri hva de kan finne på..!

  2. Du har så fine dyr du, heldiggris!
    Ellie og jeg ønsker oss katt når vi ikke bor i 4. etage lenger 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: