Kattebilder

På høy tid å vise at jeg virkelig er «The Crazy Cat Lady» for øyeblikket – så her kommer bilder og presentasjon av kattene. Flere av kattungene søker nye gode hjem, er du interessert så ikke nøl med å ta kontakt!

Didi
Didi
Lille Didi, også kjent som Lille Sorthvit er ekstremt sky, hun kommer seg dag for dag, og drar man frem en leke og lar henne få litt tid på seg, så er hun med som bare det. Leke er virkelig livet for henne.

Kodak
Kodak
Kodak er rampepusen, hun er ikke veldig kosete og liker ikke å bli løftet, men hun elsker å få med seg alt som skjer. Beste plassen å sove er i en boks høyt oppe i hylla, da har hun full oversikt over alt som skjer. Ekte rampepus!

Tony og Timmi
Tony
Tony er kosepusen over alle. Han setter seg foran deg og mjauer. Blir han ikke løftet opp da, så hopper han opp. Maler bare man tenker på å ta i han. Han har to gir, kose og bølle. Og innmari skarpe klør.

Timmi er nesten klin lik Tony, bare med litt mer hvitt i ansiktet. Han er matvrak, kosegutt og ramp. Litt mindre intens i kosingen sin enn Tony, men det er bare litt. Maler før man rekker å plukke han opp, og er høyt og lavt, alltid. Nysgjerrig som fy, og spretter inn i tørketrommel, vaskemaskin og skapdører omtrent før man rekker å se at han er der. Lukk aldri en dør her i huset uten å vite hvor Timmi er.

Fuji
Fuji
Den ekte mamman til Nikon og Kodak, og adoptivmamma til resten av gjengen. Verdens beste mammapus. Masekopp uten like og drømmer stort om å få gå ut igjen. Kosete, maler, skravler og stort sett bare søt og snill.

Didi og Lucy Liu
Didi og Lucy Liu
Lucy Liu er fantastisk søt med sit elegante ansikt og store lange pels. Hun er mindre sky enn kullsøstra Didi, ikke fullt så leken, og befinner seg aldri langt fra maten. Ekte matvrak. Fremdeles litt for sky til å syns at det er ok å bli løfta, men litt kos når hun ligger og slapper av er greit. Nysgjerrig men forsiktig.
Lucy Liu

Ziva og Nikon
Ziva og Nikon
Ziva er lille sølv jenta. Min ultimate favoritt. Hun er frempå, leken, bøllete, nysgjerrig og kosete. Den som alltid tester ut ting først, den som møtte bikkjene først, den første som ramla i do – rett og slett en liten tøffing. Og utrolig vakker. Kullsøster til Tony, Timmi og Ariel.

Nikon er kullbror til Kodak og sønn til Fuji.
Han har en tåfetish, han biter forsiktig på tær og hundebein. Han er den som man alltid snubler i. Han er nysgjerrig og leken, syns kos er fint, men i små mengder. Litt mer tålmodig enn søstra Kodak.

Ariel
Ariel
Lille søte Ariel. Minst av firerbanden. Kullsøster til Tony, Timmi og Ziva. Rett og slett supersøt, kosete og litt roligere enn søsknene. Ekte kosekatt.

Charlie
Charlie
Lille Charlieminstemann. Han er liten han, og prøver å bli stor og langhåret. Han har litt å jobbe på der. Sky, men nysgjerrig. Stille og rolig, foretrekker å sitte å se på at de andre leker fremfor å være med selv. Er stort sett alltid å finne i nærheten av minst en av de andre, må ha noen å ligge inntil.

Ariel og Kodak
Ariel og Kodak
Litt størrelsesforskjell, enda Ariel er omtrent to uker eldre enn Kodak.

Didi og Ziva
Didi og Ziva

Nesten hele gjengen:

Didi:
Didi

Kodak sniker til seg en melkesup fra Fuji

Ziva og Tony
Ziva og Tony

Nikon i soveposen

Lucy Liu

Ariel og Kodak

Lucy Liu

Ziva

Fineste gjengen i verden. 😀

Posted on august 8, 2010, in Blogroll. Bookmark the permalink. 4 kommentarer.

  1. Nydelig gjeng! Charlie som ser ut som han har lekt med stikkontakten var søtest! Men så kommer alle andre på delt andreplass, tror jeg.

  2. Sukk… Ziva er en sånn pus som jeg har tenkt at skal jeg ha pus så skal jeg ha en sånn…! *Skalikkehakattskalikkehakatt*

  3. Skjønne alle som en:-)

  4. Her var det mange fristelser….

    Skalikkehakatt,skalikkehakatt,skalikkehakatt,skalikkehakatt enda før Anette bor i nærheten og kan være reservemor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: