Kattekomplikasjoner og besøk!

På onsdag ble Fuji omsider sterilisert. Operasjonen hadde gått fint, og jeg fikk igjen en dopa katt med digert operasjonssår på magen. Fulgte litt med såret – så at det var litt hovent, men det var jo Kahlo sitt også etter sterilisering. Men på torsdags kveld begynte jeg å skjønne at alt ikke var som det skulle være. Det stakk en rosa «ert» ut av såret. Tenkte hun hadde dratt opp et sting og ringte vakthavende veterinær for å høre hva jeg skulle gjøre. Vi ble enige om å polstre såret etter aller kunsens regler og komme inn på fredags morgen. Som tenkt så gjort – jeg fant et digert skrubbsårplaster jeg hadde kjøpt, og satte over hele magen på Fuji. Så begynte jakten på noe jeg kunne bruke på henne som body. Så klipper av en jakkearm og går for å finne pusen igjen. Fisker henne frem, og ser at her er det noe som virkelig ikke stemmer! Hun har fått av plasteret og det henger en plommestor kladd av «innmat» ut av katten min! Værsågod: panikk!
Hev meg selvsagt på telefonen til vet. igjen og sa at her er det noe som overhodet ikke stemmer. Ikke litt engang, jeg må komme med henne.

Jeg har jo ikke bil, så ble frenetisk tenking på hvordan i alle dager jeg skulle komme meg ut, sendte en melding til naboene og spurte om en av dem kunne, da gikk det tre innmari lange minutter før det kom melding om at naboen var der om ti min. Tusen tusen tusen takk!

Inn til vet. Fuji oppførte seg vakkert både i bilen og hos vet. Lot seg undersøke og stikke, uten å kny. Og vips sovnet hun. To veterinærer jobbet på henne i over en time. Det viste seg at alt av innvendige sting hadde gått opp, og alt av tarmer og sånt lå rett under huden i buken. Da jeg fikk høre det var det hakket før jeg gikk i bakken. Stakkars pusen min, det må jo ha vært helt avsindig vondt. 😦

Var hjemme litt før to om natta og ble sittende til tre på badet med Fuji på fanget før jeg turte å la henne være alene og gå å legge meg.

Fredags morgen var det å sjekke at det så greit ut med Fuji, noe det egentlig ikke gjorde, men etter en prat med vet. så fant jeg ut at jeg bare måtte se an litt til. Så kaste seg rundt og rydde, vaske, ordne og styre før litt før fire banket det på døra mi. Der stod Margrete og Helle på døra. WEEEE sa Kahlo og Asti. Kasko syntes at Helle og Margrete var helt supre, men at Asti var fryktelig unødvendig.
Tror jeg lar bildene til margrete tale for seg selv:

Snusern og sjæffisen:

Bestas og Lady:

Kommandant Pipskvik som vekket Helle og Margrete med et tappert forsøk på å gale:

Viktig å drikke med begge beina i dunken:

Artig!

Asti ønsker seg en slik dunk i stua si, han.

Helt sant!

Bestas demonstrerer «hvordan jage en hund 101»:


Mission complete!

Pusene:

Helle og Ariel

Katter, overalt, alltid!

«is there anybody out there?»

Tusen takk for besøket! 😀

Posted on september 12, 2010, in Blogroll. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Takk for oss og vi kommer brått tilbake 😀

  2. Åh herlige bilder, ser ut som dere koste dere ja.. Godt pusen fikk god hjelp..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: