We’re back!

Etter en tids fravær så er vi da altså tilbake i bloggverden igjen. Lemenvalpen, aka Vepsen, og BarteBølla ble ikke solgt, ingen som ville ha dem? Snodige greier. *flire* Godt de er søte.

Såh – hva har skjedd siden sist? Joda, Kasko har blitt 6 mnd. Den store dagen forløp i øsregn og uten så mye brask og bram, men tror han syns det er helt greit, et griseøre var markering så god som noen i hans øyne.

Den største endringen er vel at vi er ferdigflyttet! Dvs. lever i et evig kaos av pappesker og finner kun det absolutt nødvendigste, har ikke tvsignal, men internett er på plass. Flyttingen foregikk selvsagt ikke helt uten komplikasjoner. Bror satte nesa østover på tirsdags formiddag og ankom Aremark i kveldingen på tirsdagen. Da hadde jeg brukt dagen til å pakke og rote, masse. Dagen etter var det nemlig meningen at jeg skulle til drammen for å skrive kontrakt og hente nøkkel til mitt nye paradis, men endring i planene gjorde at vi heller skulle fikse det på plassen på torsdag. Tirsdags kveld kom contrabeskjed, ting hadde skåret seg for huseier og vi måtte til drammen på torsdagen heller (flyttedagen) for å hente nøkkel. Frk. Stressanevrotika aka meg, ble superstresset, men fant omsider roen igjen, og hele onsdagen gikk med på å pakke ned mer stasj.

Torsdag morgen kom, mer pakking av diverse. Så kom SJ kjørende fra oslo med diiiiger flyttebil. Jeg var noget nervøs for å ikke få plass til alt, men da de begynte å laste inn så alt greit ut. Heeelt til bilen begynte å fylle seg opp og vips var det fult. Etter at gutta hadde styra og trua inn omtrent 20 kubikk med flyttelass i en 19kubikk bil og en allerede full stasjonsvogn, og jeg hadde gjort siste finish inne, så skulle SJ sette nesa nordover, mens jeg, bror, Kasko, Truls og Kahlo skulle sette nesa mot drammen. Så starter ikke flyttebilen. Ikke taleom. En nabo ble spurt om hjelp, han kom med booster, men nei, det funka ikke. Mer tenking, fundering og stakkars naboen løp rundt og lette etter startkabler. En annen nabo kom til og ringte mannen sin og spurte om hjelp, før hun gikk på jakt etter startkabler, i mellomtiden kom en 3. nabo og spurte om vi trengte hjelp. Han gikk også for å finne startkabler. Bra var det, for de første var ikke helt i orden. Plugge til startkabler på mondeoen og flyttebil, og vips! Den startet! Hurra! Bare en drøy time forsinket. Sms’e huseier og si vi var på vei.

Kom oss nogenlunde smertefritt til Drammen, og etter litt venting så dukket huseier opp, vi pratet litt, kontrakt ble skrevet og nøkler utlevert. Huseier virket veldig grei og positiv. 🙂 Bikkjer ble brettet inn i bilen igjen, og vi satte nesa nordøst igjen. Da begynte Kasko å bli type drittlei… Jeg hadde han på fanget og Kahlo foran beina. Alle som har hatt en stappa full bil vet at det ikke er allverdens plass til 30 kg snuser foran beina på passasjersiden, og legg til 10kg Veps som plutselig finner ut at Snusern er for nær, og må dø. Midt under oslo bryter spetakkelet løs, Kasko knurrer og ber Kahlo dra seg til ******* vekk! Kahlo blir frustrert, hun kommer ingen vei, og syns drittvalpen kan drite i å kjefte på henne, og begynner å galbjeffe. Bror ligger i venstre fil i tunell og begynner å bli småbekymra for at jeg ikke skal klare å opprettholde de 30 cm’ene mellom SinnaVepsen og Snusern. Så han gjorde det eneste fornuftigem jafset tak i Kasko og lempet han over på sitt eget fang, la en hånd på han, to øyne på veien og en på rattet. Vepsen fortsatte å knurre, men så fort han var borte så roet Kahlo seg igjen og katastrofe avverget. Trenger jeg å si at adrenalinnivået steg noen hakk?

Kahlo begynte å stresse og vi fant ut at en stopp etter alle tunellene var lurt, og i samtidig fikk Kahlo bytte plass med Truls, som lå bak i buret. Truls svarer ikke så momentant om Kasko vepser, og er mindre. Deretter gikk det strake veien opp mot eidsvoll for å møte stakkars SJ som hadde venta i en time allerede, med Misha. Da vi kom dit, byttet jeg og Kasko bil, og satt på med SJ resten av veien.

Siden jeg aldri har vært her oppe før, og ikke hadde vett nok til å skrive ut kart, så ble det litt roting for å finne riktig avkjørsel – men ved hjelp av en nabo så fant vi da frem til slutt. Etter to timer med iherdig tømming av flyttebil fikk SJ og Misha sette nesa mot oslo for å levere bil og komme seg hjem til en sårt etterlengtet seng. Tusen takk for hjelpa!!

Så da har vi altså flyttet til et bittelite gammelt småbruk i Østerdalen. Stor eiendom, med plass til det meste, gammelt og slitt hus, men grei størrelse og stort sett praktisk planløsning. Jeg er SÅ fornøyd! 😀 Kan ikke vente med å få ordnet ute og få opp Lady.

Fredagen satte vi nesa mot sverige og charlottenberg så jeg skulle få fylle opp matboden og sånt. Det var laaangt. Føltes enda lengre siden vi begge var møkk slitne, stive og støle etter dagen før. Men ble da unnagjort litt handling og en stopp innom peppes i elverum på vei hjem medførte at vi også fikk i oss mat.

Lørdag hadde jeg invitert tanten min, som jeg ikke har sett på 3 år hit for kaffe og skravling. Det medførte at jeg måtte systematisere kaoset inne, så etter en tur til Rena for å levere inn sykkel og handle alt annet man trenger å handle inn når det er langt til butikk, så ble det intensiv kaoskontroll i et par tre timer, før jeg akkurat rakk å hoppe i dusjen før bror måtte kjøre og geleide Tante inn på riktig vei. Hun ble ettertrykkelig overfalt av en meget lykkelig Snuser, og en like lykkelig Jodler, og siden hun kan styre sin begeistring for hunder så ble Snusern plassert i bilen med Truls til de hadde roet seg. Tror Tante kom fra det uten varige mén. 30kg lykkelig Snuser er mye Snuser. Tante inviterte oss på middag, så da satte vi nesa mot Rena og fant en veldig koselig spiseplass og fikk skravlet enda mer mens vi spiste en fortreffelig middag.

Så var det kveld, jeg satt vel fra halv åtte til nesten ti og bare ventet på at klokka skulle bli mange nok til å si natta og finne senga. Da tiden endelig var inne sovnet jeg vel nesten før jeg traff hodeputa, og våknet kl 5 av en skrekkelig lykkelig Jodler som var vekket av sola og mente at NÅ måtte det da være morgen?! Gikk ut med dem, plukket med meg Truls på veien og gikk en liten tur så de fikk doet og løpt litt, før jeg fant senga igjen. Kasko var ikke enig, han hadde visst glemt å doe når han var ute, så da var det å be Snusern bli igjen i senga og gå ut med han alene. Etter det kunne han sove, i to timer til. Da var det på an igjen – NÅ er det morgen, nå!!!! Opp og hopp!! Men nei, kjip som jeg er så var jeg ikke enig da heller. Snodige greier, og jeg fikk overtalt dem til å sove litt til. Kl 9 var bror og Truls oppe, og da var det ingen bønn, med både Snusern og Jodlern hoppende rundt, så var det likegreit å stå opp. Dagen i dag har gått med til å sende bror vel avgårde vestover igjen, og rusle en tur i området her. Vi er litt slitne alle tre, og etter en times rusletur så hadde tilog med Snusern fått ut fluene av hodet og vært rolig.

Bilder er enda ikke tatt (ja, jeg vet… skammer meg) men regner med å få knipset litt i morgen om været er bra. Spørs om de kommer ut på nett før den stasjonære pcen er oppe og går igjen, men den som venter får se. :=)

So long!

Posted on juni 20, 2010, in Blogroll. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Gratulerer med dramatisk men vellykket flytting! 😀 Vi gleder oss masse til å komme på besøk.

    Klem.

  2. Blir sliten bare av å lese jeg 😉
    Men når er dere ‘hjemme’ kult og gratulerer 😀

    Vi gleder oss til å svippe forbi en gang i nærmeste fremtid 🙂
    Også sees vi jo snart i Sørkedalen. Håper du tar med vepsen da, så han kan vepse med en annen liten rampegutt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: