Siste jobbnatt…

Ja, så var det på tide å oppdatere igjen her. Sitter på jobb for siste gang på lenge. Siste jobbnatt som hundeløs, og siste jobbnatt før ferie. 😀 Til høsten begynner jeg på skolen igjen, så hadde siste dagen på dagjobb på onsdag. Var innom fagsenteret på tirsdag og fikk blomst og takk for hjelpa. Og beskjed om å ta kontakt om jeg hadde formye tid og ville ha vikariat, eller praksisplass. Veldig moro å få høre det, tydelig at de er fornøyde med meg der.

Kommer til å savne O, det blir veldig rart å gå fra så mye jobbing med han som det har vært, spesielt det siste halve året, til omtrent ingenting fremover. Noen nattevakter blir det jo, og sikkert litt barnevakt innimellom, men ikke minst tre dager i uka, som det har vært nå. Ikke for det, jeg gleder meg til å begynne på skolen igjen, forandring fryder. Skal nok klare å holde øye med gullungen min likevel, tenker jeg.

I dag ble lille frøken Bart henta av Line og tatt med hjem til henne og hennes to hunder. Der skal hun være til søndag. Jeg og mamma setter nesa oppover mot trøndelag søndags morgen, drar for å hente lille snuppis (som fremdeles er navnløs) og deretter til Budalen for å tilbringe en ukes tid i ingenmannsland.

Noen bilder Line har tatt av frøkna:

Trenger jeg å si at jeg gleder meg til å få sjarmtrollet i hus? Ryktene sier at hun er både blÅnn og høylydt, så det kan bli veldig spennende. 😀

Må ha en liten oppdatering på Bror og Trulsemann også. De to trives som plommen i egget, brodern får litt lange armer avogtil, og de er ikke helt enig om ting og tang alltid, men det virker som de har funnet tonen bra. På onsdag hadde de besøk av Siri som viste og forklarte hva de må jobbe med og hvordan, selv om bror allerede har fått tuta ørene fulle av alt fra meg, så tror jeg han syns det var veldig greit å få det fra en litt mer objektiv part. *flire*  Siden yahoo driver å f*cker opp ting om dagen, og jeg vekselsvis enten ikke kommer inn på mail eller flickr, så blir det dårlig med bilder fra han nå, desverre. Skal se om jeg får til noen i løpet av natta.

Posted on juni 27, 2008, in Juni. Bookmark the permalink. 3 kommentarer.

  1. Dæven, så skjønn! Gleder meg til oppdatering på bartefronten. 😀

    God ferie ønskes!

  2. Hei! Så gøy du skal få deg riesen! Kan du ikke gi beskjed når du er i disse trakter, så vi kan ta en tur ellerno 🙂

    Hilsen Lene og Susi

  3. Hellu! Nå må du vel ha kommet deg hjem snart, så vi får noen oppdateringer her:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: